Протягом 28 лютого-1 березня профкомом співробітників ОНУ імені І.І. Мечникова було створено реєстр осіб «Ви не самі» з числа пенсіонерів та тих працівників університету ОНУ імені І.І. Мечникова, яким може знадобитися комунікаційна та інша допомога, у разі необхідності (психологічна, продукти, ліки).

Інформуємо, що для колег з реєстру осіб “Ви не самі” адміністрацією університету підготовлено місця в гуртожитках університету на території студмістечка, для тимчасового поселення у разі необхідності. Профкомом, адміністрацією студмістечка створено запаси для організації польової кухні, за потреби, на території студмістечка, щоб забезпечити обідами осіб з реєстру «Ви не самі».

На потреби тероборони профкомом співробітників ОНУ перераховано 90 тис. грн. 20 тис. грн. було передано через Катерину Ножевникову, «Корпорація монстрів», на медзасоби для одеської тероборони. На 40 тис. грн. сформовано продуктовий запас для одиноких працiвникiв і ветеранiв ОНУ iменi І.І. Мечникова.

Наш університет готовий допомогти не тільки кожному працівнику, а й непрацюючому пенсіонеру в цій скрутній ситуації для нашої країни – військовій агресії.

Профкомом студентів та аспірантiв ОНУ передано 40 тис. грн. на потреби одеської тероборони, за які буде придбано акумулятори і необхідні запчастини для їх автопарку. 10 тис. грн. було передано через Катерину Ножевникову, «Корпорація монстрів», на медзасоби для одеської тероборони. На 20 тис. грн. сформовано продуктовий запас, який зберігається в студмістечку університету, у першу чергу для числа студентів та аспірантів і пільгових категорій, які залишились у гуртожитках університету і не змогли вчасно виїхати за межі міста.

Тримаймося! Ми сильні, коли ми разом.

З турботою про вас!